PRIMA PAGINA    DESPRE    PRODUSE INTELECTUALE    PORTAL    CONTACTEAZA-NE   IMPRINT
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Portal Online

Principalul obiectiv al portalului online este de a oferi o platforma interactiva multilingva si online pentru a permite accesul complet la resursele educationale dezvoltate pe tot parcursul proiectului, pentru publicul tinta si partile interesate. Obiectivele specifice ale portalului e-learning sunt:

 

Accesul la toate materialele educationale ale proiectului in unitati modulare, de dimensiuni mici, in functie de nevoile specifice de invatare ale grupului tinta.

Infiintarea unui depozit de alfabetizare in domeniul sanatatii, care va disemina selectiv proiecte si instrumente care configureaza bunele practici in educatia si alfabetizarea sanatatii in tarile consortiului.

Facilitarea invatarii de la egal la egal printr-o platforma de colaborare.

Asigurarea compatibilitatii depline a tuturor dispozitivelor electronice (de exemplu, computer, smartphone sau tablete), astfel incat Portalul sa poata fi accesat cu usurinta – indiferent de locatia geografica a utilizatorilor.

Continutul prezentului material reprezinta responsabilitatea exclusiva a autorilor, iar Agentia Nationala si Comisia Europeana nu sunt responsabile pentru modul in care va fi folosit continutul informatiei